JÄLLEENMYYJILLE


Bean Better® härkäpaputuotteet


Oletko jo tutustunut fermentoidusta
härkäpavusta valmistettuihin
kasviproteiini-
uutuuksiin?


Ferm Foodsin Bean Bettereillä on kova kysyntä
– varmista saatavuutesi ja vastaa asiakkaidesi toiveisiin.

Halu ostaa kotimaista on ennätyksellisen korkealla.
Kun valitset valikoimiisi Bean Better® härkapavun, valitset suomalaisen kasviproteiinin,
joka on valmistettu vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen.
Bean Better -tuotteet ovat 100% suomalaisia. 
Härkäpavut kasvatetaan Suomessa, koko valmistusprosessi ja tuotteiden pakkaus tapahtuu Suomessa.
Ferm Foods’n ruoka tulee omasta maasta, sen tekijät tunnetaan ja tuotantoketju on jäljitettävä.



Bean Better® fermentoitu hÄrkäpapupala
Thai 250 G

• TUORETUOTE/VACUM/SÄILYTYS + 0 – 6 °C

• SÄILYVYYS 90 PV, AVATTUNA 4 PV JÄÄKAAPISSA

• PARASTA ENNEN: LUE TUOTTEEN ETIKETISTÄ

Tuotetunniste: 002

Lataa ao. linkista tuotekortti itsellesi >>

Raaka-aine: Low Fodmap sertifioitu fermentoitu* härkäpapu 60 % (Suomi),
marinadi (sitruunaruoho, chilipaprika, inkivääri, fermentoitu valkosipuli, limepyrè), rypsiöljy, sokeri, suola (1,2 %)
ja emulgointiaineet (ksantaanikumi ja guarkumi).
Elintarvikkeen tyyppi: Koostettu elintarvike. Valmistustapa: Keitetty
Raaka-aineet (luokitus): Ruokalaji Ruokalajit (luokitus): Kasvisruoat Syötävä osuus: 100 %
Käyttö: Paista sellaisenaan öljyssä tai lämmitä lisäämällä nestettä (kookosmaito, kasviskerma tms.).
Tarjoile riisin, nuudelien tai kasvisten kera.
Annostelu: Reseptin mukainen määrä

ERITYISRUOKAVALIOT:
Gluteeniton • Kolesteroliton • Soijaton • Laktoositon • Maidoton • Laktovegetaarinen • Vegaaninen • Lakto-ovo-vegetaarinen • Munaton

RAVINTOSISÄLTÖ/ 100 g:
Energiaa 590 Kj / 141 Kcal • Rasvaa, 7,7 g, joista tyydyttyneitä 0,6 g • Hiilihydraatteja, 10,8 g, joista sokeria 4,4 g • Proteiinia 9,1 g • Suolaa 1,2 g • Kuitua 5,1 g

EI NÄITÄ ALLERGEENEJÄ:
Vehnä • Gluteeni • Kala • Äyriäiset • Kananmuna • Maapähkinä • Soija • Maito • Laktoosi • Pähkinä • Manteli • Selleri • Sinappi • Seesami • Rikkidioksidi • Sulfaatti • Lupiini • Nilviäiset

• Tuotteen hiilijalanjälki annoksessa on 0,4 kg CO2-ekv/kg
*Härkäpavulle tyypilliset sokerit on fermentoinnilla pilkottu vatsaystävälliseen muotoon.



Bean Better® fermentoitu hÄrkäpapupala
BASILIKA 250 G


• TUORETUOTE/VACUM/SÄILYTYS + 0 – 6 °C

• SÄILYVYYS 90 PV, AVATTUNA 4 PV JÄÄKAAPISSA

• PARASTA ENNEN: LUE TUOTTEEN ETIKETISTÄ

Tuotetunniste: 019

Lataa ao. linkista tuotekortti itsellesi >>

Raaka-aine: Low Fodmap sertifioitu fermentoitu* härkäpapu 60 % (Suomi),
marinadi  (basilika, pinaatti, fermentoitu valkosipuli, kurpitsansiemen, etikka, rypsiöljy,
sokeri, suola (1,2 %), mustapippuri ja emulgointiaine (kasviskuitu)). 
Elintarvikkeen tyyppi: Koostettu elintarvike. Valmistustapa: Keitetty
Raaka-aineet (luokitus): Ruokalaji Ruokalajit (luokitus): Kasvisruoat Syötävä osuus: 100 %
Käyttö: Paista sellaisenaan öljyssä tai lämmitä lisäämällä nestettä (kookosmaito, kasviskerma tms.).
Tarjoile riisin, nuudelien tai kasvisten kera.
Annostelu: Reseptin mukainen määrä

ERITYISRUOKAVALIOT:
Gluteeniton • Kolesteroliton • Soijaton • Laktoositon • Maidoton • Laktovegetaarinen • Vegaaninen • Lakto-ovo-vegetaarinen • Munaton

RAVINTOSISÄLTÖ/ 100 g:
Energiaa  965,7 Kj/230,8 Kcal  • Rasvaa 17,7 g, joista tyydyttyneitä 1,5 g • Hiilihydraatteja 9,1 g , joista sokeria 2,6 g • Proteiinia 9,9 g • Suolaa 1,2 g • Kuitua 5,0 g

EI NÄITÄ ALLERGEENEJÄ:
Vehnä • Gluteeni • Kala • Äyriäiset • Kananmuna • Maapähkinä • Soija • Maito • Laktoosi • Pähkinä • Manteli • Selleri • Sinappi • Seesami • Rikkidioksidi • Sulfaatti • Lupiini • Nilviäiset

• Tuotteen hiilijalanjälki annoksessa on 0,4 kg CO2-ekv/kg
*Härkäpavulle tyypilliset sokerit on fermentoinnilla pilkottu vatsaystävälliseen muotoon.

Seuraa meitä somessa @fermfoodssuomi ja @Beanbettersuomi



Haluatko tietää jotain erityistä härkapavusta?