JÄLLEENMYYJILLE

Bean Better® härkäpaputuotteet

Oletko jo tutustunut fermentoidusta
härkäpavusta valmistettuihin
kasviproteiini uutuuksiin?

Ferm Foodsin Bean Bettereillä on kova kysyntä
– varmista saatavuutesi ja vastaa asiakkaidesi toiveisiin.

Halu ostaa kotimaista on ennätyksellisen korkealla. Kun valitset valikoimiisi Bean Better® härkapavun,
valitset suomalaisen kasviproteiinin, joka on valmistettu vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen.
Bean Better -tuotteet ovat 100% suomalaisia.  Härkäpavut kasvatetaan Suomessa,
koko valmistusprosessi ja tuotteiden pakkaus tapahtuu Suomessa.
Ferm Foods’n ruoka tulee omasta maasta, sen tekijät tunnetaan ja tuotantoketju on jäljitettävä.

Bean Better® fermentoitu hÄrkäpapupala
Thai 250 G

• SÄILYVYYS 90 PV, AVATTUNA 4 PV JÄÄKAAPISSA
• PARASTA ENNEN: LUE TUOTTEEN ETIKETISTÄ
Tuotetunniste: 002

RAAKA-AINE:
Low Fodmap sertifioitu fermentoitu* härkäpapu 60 % (Suomi),
marinadi (sitruunaruoho, chilipaprika, inkivääri, fermentoitu valkosipuli, limepyrè),
rypsiöljy, sokeri, suola (1,2 %) ja emulgointiaineet (ksantaanikumi ja guarkumi).
Elintarvikkeen tyyppi: Koostettu elintarvike. Valmistustapa: Keitetty
Raaka-aineet (luokitus): Ruokalaji Ruokalajit (luokitus): Kasvisruoat Syötävä osuus: 100 %
Käyttö: Paista sellaisenaan öljyssä tai lämmitä lisäämällä nestettä (kookosmaito, kasviskerma tms.).
Tarjoile riisin, nuudelien tai kasvisten kera.
Annostelu: Reseptin mukainen määrä

ERITYISRUOKAVALIOT:
Gluteeniton • Kolesteroliton • Soijaton • Laktoositon • Maidoton
• Laktovegetaarinen • Vegaaninen • Lakto-ovo-vegetaarinen • Munaton

RAVINTOSISÄLTÖ/ 100 g:
Energiaa 590 Kj / 141 Kcal • Rasvaa, 7,7 g, joista tyydyttyneitä 0,6 g • Hiilihydraatteja 10,8 g, joista sokeria 4,4 g
• Proteiinia 9,1 g • Suolaa 1,2 g • Kuitua 5,1 g

EI NÄITÄ ALLERGEENEJÄ:
Vehnä • Gluteeni • Kala • Äyriäiset • Kananmuna • Maapähkinä • Soija • Maito
• Laktoosi • Pähkinä • Manteli • Selleri • Sinappi • Seesami • Rikkidioksidi • Sulfaatti • Lupiini • Nilviäiset

• Tuotteen hiilijalanjälki annoksessa on 0,4 kg CO2-ekv/kg
*Härkäpavulle tyypilliset sokerit on fermentoinnilla pilkottu vatsaystävälliseen muotoon.

Lataa alla olevasta linkistä tuotekortti itsellesi suomeksi tai englanniksi

Bean Better® fermentoitu hÄrkäpapupala
BASILIKA 250 G

• TUORETUOTE/VACUM/SÄILYTYS + 0 – 6 °C
• SÄILYVYYS 90 PV, AVATTUNA 4 PV JÄÄKAAPISSA
• PARASTA ENNEN: LUE TUOTTEEN ETIKETISTÄ
Tuotetunniste: 019

RAAKA-AINE:
Low Fodmap sertifioitu fermentoitu* härkäpapu 60 % (Suomi),
marinadi  (basilika, pinaatti, fermentoitu valkosipuli, kurpitsansiemen, etikka, rypsiöljy,
sokeri, suola (1,2 %), mustapippuri ja emulgointiaine (kasviskuitu)). 
Elintarvikkeen tyyppi: Koostettu elintarvike. Valmistustapa: Keitetty
Raaka-aineet (luokitus): Ruokalaji Ruokalajit (luokitus): Kasvisruoat Syötävä osuus: 100 %
Käyttö: Paista sellaisenaan öljyssä tai lämmitä lisäämällä nestettä (kookosmaito, kasviskerma tms.).
Tarjoile riisin, nuudelien tai kasvisten kera.
Annostelu: Reseptin mukainen määrä

ERITYISRUOKAVALIOT:
Gluteeniton • Kolesteroliton • Soijaton • Laktoositon • Maidoton
• Laktovegetaarinen • Vegaaninen • Lakto-ovo-vegetaarinen • Munaton

RAVINTOSISÄLTÖ/ 100 g:
Energiaa  965,7 Kj/230,8 Kcal  • Rasvaa 17,7 g, joista tyydyttyneitä 1,5 g
• Hiilihydraatteja 9,1 g , joista sokeria 2,6 g • Proteiinia 9,9 g • Suolaa 1,2 g • Kuitua 5,0

EI NÄITÄ ALLERGEENEJÄ:
Vehnä • Gluteeni • Kala • Äyriäiset • Kananmuna • Maapähkinä • Soija • Maito
• Laktoosi • Pähkinä • Manteli • Selleri • Sinappi • Seesami • Rikkidioksidi • Sulfaatti • Lupiini • Nilviäiset

• Tuotteen hiilijalanjälki annoksessa on 0,4 kg CO2-ekv/kg
*Härkäpavulle tyypilliset sokerit on fermentoinnilla pilkottu vatsaystävälliseen muotoon.

Lataa alla olevasta linkistä tuotekortti itsellesi suomeksi tai englanniksi

Bean Better LEMPEÄ® fermentoitu hÄrkäpapuMURU
NATUREL 250 g

• TUORETUOTE/VACUM/SÄILYTYS + 0 – 6 °C
• SÄILYVYYS 90 PV, AVATTUNA 4 PV JÄÄKAAPISSA
• PARASTA ENNEN: LUE TUOTTEEN ETIKETISTÄ
Tuotetunniste: 064

RAAKA-AINE:
Low Fodmap sertifioitu fermentoitu* härkäpapu (Suomi), suola (1,2 %). 
Elintarvikkeen tyyppi: Raaka-aine, kypsä. Valmistustapa: Keitetty
Raaka-aineet (luokitus): Ruokalaji Ruokalajit (luokitus): Kasvisruoat Syötävä osuus: 100 %
Käyttö: Kuten kypsä jauheliha; kastikkeet, laatikot, keitot, leivonta, ym.
Paista sellaisenaan öljyssä tai lämmitä lisäämällä nestettä (kookosmaito, kasviskerma tms.).
Tarjoile riisin, nuudelien tai kasvisten kera.
Annostelu: Reseptin mukainen määrä

ERITYISRUOKAVALIOT:
Gluteeniton • Kolesteroliton • Soijaton • Laktoositon • Maidoton
• Laktovegetaarinen • Vegaaninen • Lakto-ovo-vegetaarinen • Munaton

RAVINTOSISÄLTÖ/ 100 g:
Energiaa  541 Kj / 129 Kcal  • Rasvaa 1,5 g, joista tyydyttyneitä 0,3 g
• Hiilihydraatteja 5,1 g , joista sokeria 4,3 g • Proteiinia 16 g • Suolaa 1,2 g • Kuitua 8,0 g

EI NÄITÄ ALLERGEENEJÄ:
Vehnä • Gluteeni • Kala • Äyriäiset • Kananmuna • Maapähkinä • Soija • Maito
• Laktoosi • Pähkinä • Manteli • Selleri • Sinappi • Seesami • Rikkidioksidi • Sulfaatti • Lupiini • Nilviäiset

• Tuotteen hiilijalanjälki annoksessa on 0,4 kg CO2-ekv/kg
*Härkäpavulle tyypilliset sokerit on fermentoinnilla pilkottu vatsaystävälliseen muotoon.

Lataa alla olevasta linkistä tuotekortti itsellesi suomeksi tai englanniksi

Bean Better LEMPEÄ® fermentoitu hÄrkäpapuMURU
CURRY 250 g

• TUORETUOTE/VACUM/SÄILYTYS + 0 – 6 °C
• SÄILYVYYS 90 PV, AVATTUNA 4 PV JÄÄKAAPISSA
• PARASTA ENNEN: LUE TUOTTEEN ETIKETISTÄ
Tuotetunniste: 088

RAAKA-AINE:
Low Fodmap sertifioitu fermentoitu* härkäpapu (Suomi), suola (1,2 %),
vesi, merisuola ja currymauste (kurkuma, mustapippuri, hiivauute,
sokeri, maissitärkkelys, savustettu paprikajauhe, chili, fenkoli,
korianteri, kardemumma). 
Elintarvikkeen tyyppi: Raaka-aine, kypsä. Valmistustapa: Keitetty
Raaka-aineet (luokitus): Ruokalaji Ruokalajit (luokitus): Kasvisruoat Syötävä osuus: 100 %
Käyttö: Kuten kypsä jauheliha; kastikkeet, laatikot, keitot, leivonta, ym.
Paista sellaisenaan öljyssä tai lämmitä lisäämällä nestettä (kookosmaito, kasviskerma tms.).
Tarjoile riisin, nuudelien tai kasvisten kera.
Annostelu: Reseptin mukainen määrä

ERITYISRUOKAVALIOT:
Gluteeniton • Kolesteroliton • Soijaton • Laktoositon • Maidoton
• Laktovegetaarinen • Vegaaninen • Lakto-ovo-vegetaarinen • Munaton

RAVINTOSISÄLTÖ/ 100 g:
Energiaa  887 Kj /212 Kcal  • Rasvaa 11,9 g, joista tyydyttyneitä 1,0 g
• Hiilihydraatteja 4,9 g , joista sokeria 3,9 g • Proteiinia 14 g • Suolaa 1,2 g • Kuitua 7,2 g

EI NÄITÄ ALLERGEENEJÄ:
Vehnä • Gluteeni • Kala • Äyriäiset • Kananmuna • Maapähkinä • Soija • Maito
• Laktoosi • Pähkinä • Manteli • Selleri • Sinappi • Seesami • Rikkidioksidi • Sulfaatti • Lupiini • Nilviäiset

• Tuotteen hiilijalanjälki annoksessa on 0,4 kg CO2-ekv/kg
*Härkäpavulle tyypilliset sokerit on fermentoinnilla pilkottu vatsaystävälliseen muotoon.

Lataa alla olevasta linkistä tuotekortti itsellesi suomeksi tai englanniksi

Bean Better LEMPEÄ® fermentoitu hÄrkäpapuMURU
TACO 250 g

• TUORETUOTE/VACUM/SÄILYTYS + 0 – 6 °C
• SÄILYVYYS 90 PV, AVATTUNA 4 PV JÄÄKAAPISSA
• PARASTA ENNEN: LUE TUOTTEEN ETIKETISTÄ
Tuotetunniste: 071

RAAKA-AINE:
Low Fodmap sertifioitu fermentoitu* härkäpapu (Suomi), suola (1,2 %),
vesi, rypsiöljy (Suomi) ja tacomauste (suola, paprika, juustokumina,
valkosipuliöljy, chili, mustapippuri, valkopippuri, oregano). 
Elintarvikkeen tyyppi: Raaka-aine, kypsä. Valmistustapa: Keitetty
Raaka-aineet (luokitus): Ruokalaji Ruokalajit (luokitus): Kasvisruoat Syötävä osuus: 100 %
Käyttö: Paista sellaisenaan öljyssä tai lämmitä lisäämällä nestettä (kookosmaito, kasviskerma tms.).
Tarjoile riisin, nuudelien tai kasvisten kera.
Annostelu: Reseptin mukainen määrä

ERITYISRUOKAVALIOT:
Gluteeniton • Kolesteroliton • Soijaton • Laktoositon • Maidoton
• Laktovegetaarinen • Vegaaninen • Lakto-ovo-vegetaarinen • Munaton

RAVINTOSISÄLTÖ/ 100 g:
Energiaa  721 Kj / 172 Kcal  • Rasvaa 7,1 g, joista tyydyttyneitä 0,6 g
• Hiilihydraatteja 7,5 g, joista sokeria 6,5 g • Proteiinia 14,6 g • Suolaa 1,2 g • Kuitua 7,4 g

EI NÄITÄ ALLERGEENEJÄ:
Vehnä • Gluteeni • Kala • Äyriäiset • Kananmuna • Maapähkinä • Soija • Maito
• Laktoosi • Pähkinä • Manteli • Selleri • Sinappi • Seesami • Rikkidioksidi • Sulfaatti • Lupiini • Nilviäiset

• Tuotteen hiilijalanjälki annoksessa on 0,4 kg CO2-ekv/kg
*Härkäpavulle tyypilliset sokerit on fermentoinnilla pilkottu vatsaystävälliseen muotoon.

Lataa alla olevasta linkistä tuotekortti itsellesi suomeksi tai englanniksi

Seuraa meitä somessa @fermfoodssuomi ja @Beanbettersuomi

Haluatko tietää jotain erityistä härkapavusta?