SUOMALAINEN MENESTYSRESEPTI

OlImme mukana
Suomalainen menestysresepti 2021 -ohjelmassa


Ferm Foodsin maku-kaksikko BeanBetter® ja Miki Puikkonen olivat kesän 2021 ajan mukana Maikkarin Suomalainen menestysresepti -ohjelmasarjassa

10-osaisessa Suomalainen menestysresepti -kilpailussa seurattiin kuuden huiman finalistin matkaa ruokainnovaation alkutaipaleelta aina koko kansan uusiksi suosikkituotteiksi. Bean Better@, fermentoitu ja marinoitu härkäpapu otti mittaa muista uusista innovaatioista.

Ohjelmassa Bean Better® -ruoria ohjaava Miki Puikkonen, 31, on Lahdesta kotoisin oleva keittiömestari ja yrittäjä. Puikkonen tuli suomalaisyleisölle tutuksi Masterchef 2020 -kilpailussa, jossa hänen värikäs ruokatyylinsä pääsi tuomarien kovan syynin alle. Puikkonen on kokkaillut myös muun muassa Lahden Mukkulan Kartanon keittiömestarina. Ohjelmassa Mikin aurinkoinen ja rento tyyli puhua ruoasta pääsivät oikeuksiinsa, kun kyseessä on vielä hyvän mielen tuote Bean Better®.

Makujen etsiminen näytteli suurta roolia Mikin matkassa Suomalainen menestysresepti -ohjelmassa ja joskus mukana vilahtaa tiimin jäsenistä Miika Lilja, toinen keittiömestarimme tuotteen takaa.

Kilpailijoita kirittämässä sekä ohjelman tuomareina nähtiin huippukokki Jyrki Sukula, SOK:n päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho, Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi Luoma sekä Finlaysonin luova johtaja Jukka Kurttila.

Tiukassa aikataulussa suoritetut haastavat tehtävät antoivat oman lisämausteen erittäin lyhyellä matkalla kohti hyllypaikkaa kaikkialla Suomessa. Intohimo ja usko tiimin ideaan testattiin ja parhaimmillaan palkintona oli mahdollisuus nousta suomalaisen ruoan uudeksi supertähdeksi.

BEAN BETTER – SEURAA MEITÄ MYÖS
INSTAGRAMISSA > @beanbettersuomi

Translate »