FERM FOODS nostaa kasviproteiinin uudelle tasolle
Ferm Foods toi elokuussa 2021 markkinoille uuden kasviproteiinin, jota esitellään tv:ssä 10-osaisessa Suomalainen menestysresepti -ohjelmassa.
Miki Puikkosen ja Miika Liljan kehittämä Bean Better® on tuoreista aineksista meheväksi marinoitua fermentoitua härkäpapua.
Fermentointi nostaa härkäpavun aivan uudelle tasolle. Sen ansiosta mm. maku ja koostumus ovat parempia.
Uudenlainen tuote on hyvä ja vaivaton lisä jokaiseen ruokavalioon.
Nyt halutaan syödä enemmän kasviksia!

Bean Better härkÄpapupala – thai ja basilika nyt ruokaKAUPOISSA
Kumpi maku on sinun suosikkisi?
Maista myös uutuus makuja!


uudesti kehitetyn fermentoinnin ansiosta parempaa kotimaista
kasviproteiinia – helposti ja ilman vaivaa!
Miksi Bean Better® on parempaa ja vaivatonta?
Bean Betterin fermentoitu härkäpapuraaka-aine on saanut
maailman ensimmäisen härkäpapuraaka-aineelle myönnetyn Monashin yliopiston Low FODMAP -sertifikaatin
• Helppo ja nopea valmistaa • Fermentoinnin ansiosta maku, rakenne ja koostumus ovat paremmat
• Terveellinen uusi kasvisproteiini jokaiseen ruokavalioon • Ferm Foods’in härkäpapu kasvaa puhtaassa Suomen luonnossa
• Vastuullinen raaka-aine • Tuotteella on Hyvää Suomesta tunnus
Katso ruokaideoita – fermentoitu härkäpapu on monipuolinen!
OTA YHTEYTTÄ
Kysy lisätietoja, anna palautetta, pyydä tarjous tai lähetä viesti. Vastaamme pian!
FERM FOODS OY LTD
Karamalmintie 2
02630 Espoo • Keran hallit
Mirja Taimisto, TJ
Puh. +358 40 5061156
mirja.taimisto(a)fermfoods.fi
info(a)fermfoods.fi
