YHTEYSTIEDOT

FERM FOODS nostaa kasviproteiinin uudelle tasolle

Ferm Foods tuo elokuussa markkinoille uuden  kasviproteiinin, jota parhaillaan esitellään tv:ssä 10-osaisessa Suomalainen menestysresepti -ohjelmassa. Miki Puikkosen ja Miika Liljan kehittämä Bean Better® on tuoreista aineksista meheväksi marinoitua fermentoitua härkäpapua. Fermentointi nostaa härkäpavun aivan uudelle tasolle. Sen ansiosta mm. maku ja koostumus ovat parempia. Uudenlainen tuote on hyvä ja vaivaton lisä jokaiseen ruokavalioon.
Nyt halutaan syödä enemmän kasviksia!

Ferm Foods brändi Bean Better - miltä pakkaukset tulevat näyttämään

Bean Better härkÄpapupala – thai ja basilika pian S-RYHMÄN KAUPOISSA

Kumpi maku on sinun suosikkisi?

uudesti kehitetyn fermentoinnin ansiosta parempaa kotimaista
kasviproteiinia – helposti ja ilman vaivaa!

Miksi Bean Better® on parempaa ja vaivatonta?
Bean Betterin fermentoitu härkäpapuraaka-aine on saanut maailman ensimmäisen härkäpapuraaka-aineelle myönnetyn Monashin yliopiston Low FODMAP -sertifikaatin • Helppo ja nopea valmistaa • Fermentoinnin ansiosta maku, rakenne ja koostumus ovat paremmat • Terveellinen uusi kasvisproteiini jokaiseen ruokavalioon • Ferm Foods’in härkäpapu kasvaa puhtaassa Suomen luonnossa • Vastuullinen raaka-aine • Tuotteella on Hyvää Suomesta tunnus

Katso ruokaideoita – fermentoitu härkäpapu on monipuolinen!

OTA YHTEYTTÄ

Kysy lisätietoja, anna palautetta, pyydä tarjous tai lähetä viesti. Vastaamme pian!


FERM FOODS OY LTD

Karamalmintie 2
02630 Espoo • Keran hallit

Mirja Taimisto, TJ

Puh. +358 40 5061156
mirja.taimisto(a)fermfoods.fi
info(a)fermfoods.fi