HYVÄÄ SUOMESTA

hyvää suomesta suomalaisiin ruokapöytiin

Kiinnostus hyvinvointia edistäviin, terveellisiin ruokiin on lisääntynyt valtavasti

Kuluttajat haluavat yhä useammin tietoa ruoan koko tuotanto- ja valmistusprosessista sekä tuotteiden alkuperästä. Lisäksi vielä tietoa miten ne kaikki vaikuttavat elinympäristöömme ja tulevaisuuteemme. Kovasti peräänkuulutetaan myös vastuullisuutta, ilmaston huomioonottamista sekä eettisyyttä ja läpinäkyvyyttä yritysten koko toiminnasta.

Mitä valitaan Hyvää Suomesta ruokakassiin?

Tärkeät arvot ohjaavat nykyaikaisen kuluttajan valintoja ruokaostoksilla. Monelle kuluttajalle ruoan täytyy täyttää kaikki edellä mainitut kriteerit, mutta samalla sen täytyy myös maistua hyvältä ja olla ravinteikasta sekä sopia kiireisten kokkaajien käyttöön. Kokeilunhaluisille täytyy myös olla jatkuvasti uutta tarjolla. Valitaan siis parempaa kasvisproteiinia – Bean Betteriä ruokakassiin!


Ferm Foods tekee ruokaa omasta maasta

Härkäpapu on jo monelle tuttu. Tuttua voi olla myös se, että vatsa ei tykkää pavun syömisen tuomista seurauksista. Ferm Foods tuo markkinoille uudet kasvisruokatuotteet, joissa pääraaka-aineena on fermentoitu härkäpapu. Fermentoinnin ansiosta härkäpapu hellii vatsaa, ei aiheuta ilmavaivoja tai muita vatsaoireita ja sopii siis herkillekin vatsoille. 

Ferm Foodsin fermentoidulla härkäpapuraaka-aineella on ainutlaatuiset ominaisuudet, joita ei ole millään muulla härkäpaputuotteella. Siitä yhtenä osoituksena tuote on saanut maailman ensimmäisen härkäpaputuotteelle myönnetyn Monashin yliopiston sertifikaatin. Sopii siis myös LOW FODMAP -ruokavaliota noudattaville.

Ferm Foodsilla on oikeus käyttää Hyvää Suomesta merkkiä. Se on tae suomalaisille kuluttajille siitä, että tuotteet ovat 100% suomalaisia. Härkäpavut kasvatetaan Suomessa, koko valmistusprosessi tehdään Suomessa ja tuotteet pakataan tietenkin myös Suomessa.

Hyvää Suomesta tunnus

VÄHITTÄISKAUPPIAS, fermentoidun härkäpavun kysyntä on kova.
ovathan tilauksesi ajan tasalla?