PAREMPAA OLOA FERMENTOIDUSTA HÄRKÄPAVUSTA

BEAN BETTER® KOTIMAISET HÄRKÄPAPUVALMISTEET

SE PAREMPI, MEHEVÄMPI KASVIPROTEIINI ARKEESI.
 
TUOTTEIDEN TUOTETIEDOT LÖYTYVÄT • TÄMÄN LINKIN TAKAA

Uutuus! Asiakkaiden toiveesta:
Bean Better Lempeä härkäpapuPALA – naturel

Vihdoinkin! Maustamaton fermentoitu härkäpapupala.

-Helppo maustaa – vastaanottaa hyvin makuja
-Erityisen hyvä purutuntuma
-Säilyttää koostumuksensa pidemmässäkin kypsennyksessä
-Herkkävatsaisten pelastus – Low FODMAP -ruokavalioon sopiva

Kysy lähimmältä kauppiaaltasi tai tee korttelitoive.

”Me Bean Better® -tyypit ajatellaan elämästä näin:
kun voit tehdä yhdenkin paremman valinnan päivässä,
johtaa se kokonaisvaltaiseen parempaan oloon.”

Bean Better ja Miki Puikkonen on mukana Suomalainen Menestysresepti kilpailussa

”Bean Better® on meheväksi marinoitu härkäpapu,
joka kuluttajatutkimuksen mukaan haastaa lihan.
Se on vaivaton vatsalle ja vaivaton valmistaa – parempi valinta arkeesi.”
Kokeile! Katso alla herkulliset ruokaideat.

. . . . .

BeanBetter® – Joulukurpitsa

YouTube player

BeanBetter® Basilika Uunipaistos
(4 annosta)

A I N E K S E T

1 pkt Bean Better® Basilika
3 dl ruokakaura
7 dl kasvisliemi
1 prk kaurakermaa
2 rs kirsikkatomaatteja
1 kpl parsakaalia
1 ruukku basilikaa
1 pkt fetajuustoa
1 tl suolaa, ½ tl mustapippuria
2 rkl rypsi- tai oliiviöljyä

1. Lämmitä uuni 175 ° C 2.Kiehauta kattilassa kasvisliemi.
3. Lisää joukkoon ruokakaura ja isoiksi lohkoiksi
pilkottu parsakaali. Sekoita ja lisää kaurakerma.
Maista, lisää suola ja pippuri.
(Kiehautusprosessi nopeuttaa uunissa paistamista,
mutta voit lisätä kaikki edellä mainitut ainekset
myös suoraan uunivuokaan.)

Voitele uunivuoka öljyllä ja kaada kuuma seos vuokaan.
Lisää pinnalle runsaasti basilikan lehtiä,
kirsikkatomaatit ja murusteltu fetajuusto.
Kypsennä uunissa keskitasolla 30-40 min kunnes
paistoksen pinta on saanut kivan paahtuneen värin.
Ja nauti!

BeanBetter® Paahdettu Bataattikeitto
(4 annosta)

AINEKSET

1 pkt Bean Better® Thai
2 bataattia
2 porkkanaa (+ 2 keltasipulia)
2 rkl tuoretta inkivääriä
1 tl kurkumaa, ripaus kanelia
2 l kasvislientä
3 rkl rypsiöljyä
1 prk kookoskermaa

1 ps salaattisiemensekoitusta
(1 ps persiljaa, kirveliä tai korianteria,
3 dl rypsiöljyä,
1 tl suolaa, ½ mustapippuria)

1. Lämmitä uuni 225 ° C. Kuori bataatit ja porkkanat
ja pilko kasvikset n. 3 cm kokoisiksi paloiksi. Levitä
bataatit ja porkkanat uunipellille, lisää öljyä niiden
pintaan ja paahda kasviksia uunissa 30 min.
2. Lisää suuren kattilan pohjalle öljyä ja laita liesi puoliteholle.
Pilko kattilaan kuoritut sipulit ja inkivääri. Lisää
kurkuma ja kaneli ja kuullota 10 min.
3. Lisää kasvisliemi kattilaan ja keitä 10 min.
4. Levitä seuraavaksi Bean Better® Thai
uunipellille leivinpaperin päälle, ripottele pinnalle
siemensekoitus ja loraus öljyä. Paahda 10 min uunissa.
5. Lisää uunissa paahtuneet kasvikset ja
kookoskerma liemen joukkoon ja keitä hetki.
6. Valmista yrttiöljy tehosekoittimessa tai sauvasurvimella
sekoittamalla yrtit, öljy, suola ja pippuri vihreäksi öljykastikkeeksi.
7. Soseuta keitto tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella sileäksi.
8. Annostele kulhoihin seuraavasti: keitto, paahtunut Bean Better® Thai,
siemensekoitus ja koristele lusikallisella yrttiöljyä.

. . . . .

BEAN BETTERIN TARINA

Vuonna 2006 kokkiopiskelijat Miki Puikkonen ja Miika Lilja tutustuivat ja opiskelivat yhdessä.
Vuodet vierivät ja molemmat hioivat taitojaan tahoillaan. Miki huippukeittiöissä, Miika ruokateollisuudessa kehittäjänä.
Tuli vuosi 2020 ja maailman tilanne muuttui. Tarvittiin uutta, tarvittiin muutosta.
Miikalla oli ainutlaatuinen raaka-aine ja Mikillä loistava idea sen tuotteistamiseen.  
Syntyi Bean Better®.

OlImme mukana
Suomalainen menestysresepti 2021 -ohjelmassa

Ferm Foodsin maku-kaksikko BeanBetter® ja Miki Puikkonen olivat kesän 2021 ajan mukana Maikkarin Suomalainen menestysresepti -ohjelmasarjassa

10-osaisessa Suomalainen menestysresepti -kilpailussa seurattiin kuuden huiman finalistin matkaa ruokainnovaation alkutaipaleelta aina koko kansan uusiksi suosikkituotteiksi. Bean Better, fermentoitu ja marinoitu härkäpapu otti mittaa muista uusista innovaatioista.

Ohjelmassa Bean Better® -ruoria ohjaava Miki Puikkonen, 31, on Lahdesta kotoisin oleva keittiömestari ja yrittäjä. Puikkonen tuli suomalaisyleisölle tutuksi Masterchef 2020 -kilpailussa, jossa hänen värikäs ruokatyylinsä pääsi tuomarien kovan syynin alle. Puikkonen on kokkaillut myös muun muassa Lahden Mukkulan Kartanon keittiömestarina. Ohjelmassa Mikin aurinkoinen ja rento tyyli puhua ruoasta pääsivät oikeuksiinsa, kun kyseessä on vielä hyvän mielen tuote Bean Better®.

Makujen etsiminen näytteli suurta roolia Mikin matkassa Suomalainen menestysresepti -ohjelmassa ja joskus mukana vilahtaa tiimin jäsenistä Miika Lilja, toinen keittiömestarimme tuotteen takaa.

Kilpailijoita kirittämässä sekä ohjelman tuomareina nähtiin huippukokki Jyrki Sukula, SOK:n päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho, Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi Luoma sekä Finlaysonin luova johtaja Jukka Kurttila.

Tiukassa aikataulussa suoritetut haastavat tehtävät antoivat oman lisämausteen erittäin lyhyellä matkalla kohti hyllypaikkaa kaikkialla Suomessa. Intohimo ja usko tiimin ideaan testattiin ja parhaimmillaan palkintona oli mahdollisuus nousta suomalaisen ruoan uudeksi supertähdeksi.

”Olemme fermentoinnilla taittaneet härkäpavusta
huonosti ruuansulatuksessa pilkkoutuvat sokerit,
jotka aiheuttavat monille vatsanväänteitä.
Tämä on huomattava etu verrattuna muihin palkokasvituotteisiin


”Eikö olekin herkullista ja värikästä?”
Tutustu muihinkin ruokaideoihin!

BEAN BETTER®:
100 % KASVIPOHJAINEN, RUNSASKUITUINEN, RUNSASPROTEIININEN, VEGAANINEN


BEAN BETTERIÄ VOIT OSTAA S-RYHMÄN SEKÄ KESKON KAUPOISTA.

Seuraa menoamme myös IG:ssä
@beanbettersuomi @fermfoodssuomi

Translate »